MENÜ
Lili70 karakterei
A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben.

 

Név:Winia Knockout

Becenév:Win,Wini

Kor:20 éves (szülő bolygóján sokkal többnek számít)

Nem:lány

Születési hely:Albireo

Születésnap:márc.30.

Faj:Knockout

Feladata:

Magasság:168 cm

Szerelme:nincs

Párja:nincs

Utódai:nincsenek

Apja:Conor Knockout

Anyja:Cessitie Knockout

Testvérei:nincsenek

 Képesség:jég elemet uralja.Egyedi képessége hogy mások gondolatiban/emlékeiben olvashat és irányíthatja azokat.

Tulajdonság:Nem valami kedves.Szeret piszkálódni és jókat röhögni azon ha mások elbénáznak valamit.Flegma és bunkó.Nem nagyon szokott "kedves" lenni.Barátai persze kivételek de velük se épp egy angyalka.Ha különôsen rossz kedve van nem hajlandó megszólalni.Nem könnyű megsérteni de ha sikerül eléggé sokáif képes haragot tartani.Akik piszkálják azoknak simán neki megy.Gondolkodás nélkül veti magát a harcba.

 

 

 

Knockout faj:

 Saját világuk: Albireo ( egy csillag)

Nyelvük: Nincs saját nyelvük,az univerzum bármely nyelvén beszélnek, de legtöbbször azt használják ami nekik tetszik.

Kinézetük: Kinézetük alapján sorolják be az újszülötteket. Születéskor csakis a szemét vizsgálják a babának. Két csoport van :  1. Nemesi vérűek( 1%-a a népnek)   2. Alárendelt vérűek (99 %-a a népnek)

 Érdekesség,hogy a Knockout-ok szeme felemás. Minden színkombináció lehetséges ( pl: barna-kék; kék-zöld stb). Ezek az "Alárendelt színek".  Akiknek viszont Aranybarna szeme van,az Nemesi vérű mivel nekik nem felemás a szemük. Csak nekik van 3 arany pötty a szemük alatt,ezis jelzi kik ők.

Hajszínűk is eltérő, szinte bármilyen színű lehet, KIVÉVE :      Rikító,világos színek.    

Hajuk ezenkívül a tűz,víz,levegő,jég elem alakját veszik fel.  ( pl:Akinek víz az ereje , annak a haja vízesés formájában  jelenik meg). Ezt azonban mindig elrejtik.

 Termetük változó, legtöbbször magasak, de a génektől függően lehetnek alacsonyak is.  ( Férfi átlag magasság:  180 cm     Női átlag magasság: 170 cm )

Jellemük: Természetesen ez mindig változó.Azonban összeségében véve harciasak,agresszívak,türelmetlenek és makacsok. Azonban rendkívül okosak,gyorsan tanulnak és erejük is hatalmas lehet.

Erejük:

Ez a faj nagyon erőteljes.Kiskoruktól kezdve tanítják és edzik a fiatalokat besorolás szerint. Akik Nemesi vérűek azok legtöbbször 20 évig is edzenek, míg az Alárendeltek csak kb 10-15 évig. 

Az edzések után, mindegyikük egy mágia sorozat segítségével megidézi saját fegyverét.Ez mindenkinél más és más. Lehet az: Kard, íj, tőr stb.

Valamint ezeket leszámítva minden ide tartozó személy több-kevesebb saját kéepsséget is kap. (Jövőbe látás, teleportálás stb)

 Vezetőjük:  1 király uralkodik akit a Nemesi vérből választanak meg és haláláig uralkodnia kell. Feladata minden ami a néphez köthető.  Jelenlegi vezető: Linders

Családi életük:

A Knockout-ok nem sokáig maradnak a szüleikkel. Kb 15 éves korukban már saját maguknak kell boldogulniuk az életben. A szemszín öröklődése nem a génel szerint van,az teljesen véletlenszerű. Előfordulhat ,hogy két Alárendeltnek születik majd Nemesi gyermeke. A szülők nem veszik túl érzelmesre a nevelést, sokszor előfordul ,hogy megtagadják lányukat/fiukat. 

Azonban a tréningek befejezése után úgymond egy "katonaságban" vesznek részt. Mindenki külön feladat kap és ezt akár egész életéig végeznie kell.

Legfontosabb szabályaik:

 A csoportokból nincs átlépés. 

Tilos saját fajukból megölni valakit

Tilos megszegni a parancsokat

Házasság csak a fajtán belül lehetséges, kívülállókat nem vonhatnak be.

20 éves(ember években) kor után hagyható el csak a "bolygó"

Száműzött tagokkal nem lehet többet felvenni a kapcsolatot.

Egymás meglopása tilos

Egymás elárulása szintén tilos

Aki ezeket a szabályokat megszegi annak legtöbbször halálbüntetést szabnak ki.A száműzést azonban a fajon belüli tagok rosszabbnak vélik mint a halált.

  

 

Szavazás

Legyen kabalám?
Nem
Igen
Asztali nézet