MENÜ
Lili70 karakterei
A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben.

 

Név:Metallic Steel

Becenév:Steel,Met,MS

Kor:19éves

Nem:fiú

Faj:Emberszerüség

Születésnap:03.28.

Beosztás:Kivégző,figyelő

Álca

Pár:nincs

Szerelme:nincs

Képesség:ember/farkas/autó alakot tud felvenni.Autoként különböző fegyvereket tud "előteremteni" magából.Farkasként pedig pengék álnak ki a hátából ha úgy akarja.

Tulajdonság:Hangulat ember de nagyon.Pillanatok alatt tud meg megváltozni a viselkedése. Általában se nem kedves se nem bunkó,ha olyanja van eléggé csendes.Probál beilleszkedni az emberek közé bár nem rajong értük. Napszemüvegben hajlandó csak lakott területekre menni mivel nem valami szokványos szeme van.Kissé paranoiás ezért nem biztos hogy emberien reagál arra ha közelednek felé. Van amikor rá jön az ötperc és egész jó fej lesz. Munka végzésnél kegyetlen és halgatag. Szemrebbenés nélkül öl,de csak ha parancsot kap rá.

Története:Steel igazi nevét senki se ismeri.Születését követő első évétől halott ként van nyilvántartásban névtelenül akárcsak szülei.

Miután lezajlott a háború az Álcák és Autobotok között már nem volt szükség emberi szövetségesekre.Legalább is az álcáknál.Steel szülei is ide tartoztak.Az Álcák ki írtották az egész családot,de az akkoriban egy éves Metallicket életben hagyták.Benne látták az emberi szövetségesek új generációját ezért magukkal vitték és a kis Steel déenesét teljesen átalakították ami így képes volt idegen testek befogadására.A kicsibe beleültettek jó pár Álca alkatrészt amik képesek voltak a gyerek növekedésével együtt fejlődni.Nem sok kellett hogy az apró Steel belehaljon,de szerencsére túl élte és ezzel ellenállóbbá vált sokmindennel szemben.

Nem maradt sokáig az Álcákkal mivel nevelő szülőkhöz adták akik szintén nekik dolgoztak.Nagy oda figyeléssel nevelték de sose éreztek egy rájuk bízott feladatnál többet Steel iránt.Mikor elérte a 14 éves kort az Álcák eljöttek érte és be avatták mindenbe.Steel mikor meg tudta milyen múltja van összetört és haragot érzett mert megölték a szüleit,de végül beletörődött sorsába és engedte hogy az álcák két év leforgása alatt kegyetlen mindenre elszánt szövetségest faragjanak belőle.

Így lett 16 éves korára az álcák bérgyilkosa.Az volt a feladata hogy a földön élő összes emberi szövetségest akinek már nincs haszna kivégezze.Steel őszintén szerette nevelő szüleit és hálás volt nekik de azzal hogy felnevelték teljesítették utolsó feladatukat is ezért Steel őket is megölte.

Azóta céltalanul bojong a világban és ha megbizzák egy feladattal ő megy és teljesíti egy szó nélkül.

 

Többi formája:

 

Szavazás

Legyen kabalám?
Nem
Igen
Asztali nézet